Voice Technology ™

Faq TFT VT: binnen Thought Field Therapy is er sprake van drie niveaus van behandelingen. Het Algoritme niveau, het Causal Diagnostics niveau en Voice Technology. Voice Technology maakt gebruik van de stem van de cliënt om de behandelpunten te bepalen.

 • Hoe werkt Voice Technology?
  TFT VT maakt gebruik van het gegeven dat uit de stem behandelpunten kunnen worden gehaald. De behandelpunten worden u dan doorgegeven. U voert de behandeling met aanwijzingen van de therapeut uit op uw eigen locatie. Ook de aanwezigheid van Individuele Toxines kan getest worden. Voice Technology wordt inmiddels veelvuldig toegepast, zowel als de cliënt op locatie aanwezig is, of als de cliënt op afstand is. TFT VT kan via telefoon, gsm en via internet apps (bijvoorbeeld Microsoft Teams, Whatsapp) toegepast worden. Dit heeft voordelen als u onderweg bent (zakenreis) of als u te ver weg woont van de behandelpraktijk.
 • Waarom dien ik een behandelcontract in te vullen?
  Dit heeft te maken met de Nederlandse regelgeving. U dient toestemming te geven voor behandeling. In het behandelcontract geeft u algemene informatie en klacht specifieke informatie.
 • Faq TFT VT: Hoe weet ik waar ik dien te tappen?
  Voor de intake ontvangt u per email informatie die u nodig heeft bij een TFT VT behandeling. Een overzicht van de behandelpunten is daarin weergegeven. Op internet zijn er ook video voorbeelden te zien.
 • Bel ik u?
  Dit gaat in overleg bij een gewone behandel sessie.
  In crisis kunt u mij bellen op het telefoonnummer dat u vindt in de begeleidende informatie. Dit lijkt dus op een consult waar u naar toe zou gaan, alleen duren deze interventies vaak korter, ca. 15 -20 minuten, uitzonderingen daargelaten.
 • Kan ik net als bij een consult op locatie te laat komen of niet verschijnen?
  Ja dat kan. Als u niet belt of te laat belt dan kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bij uitzondering - dat zijn zwaarwegende omstandigheden - kan coulance worden toegepast.
 • Faq TFT VT: Als ik in een crisis situatie kom, kan ik dan bellen?
  Ja, u kunt bellen. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn op te nemen dan kunt u een boodschap inspreken met uw naam, woonplaats en telefoonnummer en/of email adres. Ik neem dan zo spoedig als mogelijk is contact met u op. Er wordt dan behandeld of we maken een nieuwe afspraak. Bij een crisis kunt u ook buiten kantooruren bellen om geholpen te worden! Dit heeft al diverse cliënten geholpen om door moeilijke situaties heen te komen en een gunstig resultaat te bereiken.
 • Zijn er beperkingen aan de TFT VT therapie? Er is geen therapie die alles kan. Er zijn uitzonderingen waarbij TFT ondersteunend kan werken in een uitgebreider behandeltraject. En als je een acuut fysiek probleem hebt dan is het gezond verstand om contact op te nemen met de huisartsenpost.
 • Faq TFT VT: De mensen die TFT-Adv achter hun naam hebben staan zijn in een groep getraind door Callahan Techniques®. De TFT-Adv staat voor TFT Advanced training. Mensen met TFT-VT achter hun naam zijn door Roger Callahan één op één getraind. Voordat er in een groep getraind werd, was alleen één op één door Roger Callahan genaamd VT training mogelijk. Dit was zeer duur. Vandaar dat voor die mensen met een VT training een apart onderscheid (marketing) gemaakt wordt. Bij hun staat Voice Technology in de lijst. Zelf ben ik een groep getraind door de grondlegger Roger Callahan en zijn vrouw Joanne Callahan. Bij mij staat TFT-Adv en Causal Diagnostic (TFT-dx) in de lijst. Alleen mensen met TFT-VT en TFT-Adv kunnen/mogen de Voice Technolgy™ procedures uitvoeren.
  De TFT-dx is het diagnostische niveau zonder de Voice Technology procedures. Ik ben in de TFT-DX niveau en TFT-ADV getraind.
  Overigens zijn er nog het eerste niveau 'Algoritme' en 'TFT RCT' mogelijk. De laatste betekent dat degene een instructeur is die het algoritme niveau mag doceren.
  Ingewikkeld? Ja, dat kan zo lijken en is vanuit de historie van TFT gegroeid. Als u TFT wenst kunt het beste kiezen voor therapeuten met de meeste TFT training: TFT-Adv en TFT VT.

FAQ TFT VT: ook mogelijk op een buitenlocatie