TFT FAQ: Veel gestelde vragen

TFT FAQ staat voor Thought Field Therapy frequently asked questions ofwel veel gestelde vragen over Thought Field Therapie (TFT).
In het onderstaande overzicht kunt u een onderwerp van uw keuze aanklikken. Wilt u meer wetenschappelijke inzichten, dan kunt u hier terecht.
Sommige vragen staan vaker vermeldt omdat ze bij meerdere onderwerpen thuishoren. Er zijn nog veel meer vragen mogelijk. Ik vind het het leukste als dit in direct contact gebeurt om zo de benodigde diepgang te bereiken. Dat kan zijn als cliënt of als collega-therapeut.

TFT FAQ: vragen en antwoorden uit de praktijk

 • TFT FAQ: Consult.
  Heeft u de voorbereidende informatie al gelezen? Hoeveel sessies heb ik nodig? Kunnen kinderen ook geholpen worden? Heb ik een afspraak van de huisarts nodig? Vergoeding van de kosten door uw verzekeraar en andere vragen.

 • TFT FAQ: De therapie.
  Zijn er risico’s aan een behandeling met TFT? Wat is TFT diagnose? Word ik aangeraakt tijdens TFT?  Wat is tappen? Ik ben zo snel van die klacht af. Had ik eigenlijk wel een klacht?  en andere vragen.

 • Voice Technology consult.
  Hoe werkt Voice Technology ™ ? Hoe weet ik waar ik dien te tappen? Bel ik u? En andere vragen.

 • TFT FAQ: Tracking.
  Is het resultaat van TFT blijvend? Het probleem komt terug. Wat nu? Wat zijn 'energetische toxines'? En andere vragen.

 • TFT FAQ: Voor welke problemen.
  Ik heb een storend emotioneel probleem. Hoe kom ik er van af? Kan TFT mij helpen? Ik wil mijn bewustzijnsproces bevorderen, maar steeds zit dat probleem ertussen? Ik wil mijn prestaties verbeteren. Kan dit met TFT?  Ik heb een diagnose van psychopathologie (ooit) gekregen, kan ik TFT volgen? En andere vragen.

 • Ontwikkelingen.
  Van wie komt TFT eigenlijk?  Wordt TFT verder ontwikkeld?  Wat is het Apex probleem? Ik heb wel eens gehoord van CT TFT, evTFT en van EFT of EVT? En andere vragen.