TFT Behandelingen niet naar tevredenheid onder invloed van individuele energetische toxines?

Ten tijde van dit schrijven was de auteur nog niet onderlegd in Voice Technology of TFT VT en waren er slechts een paar mensen in de wereld die dat konden. De uurtarieven waren toentertijd zeer hoog voor Nederlandse begrippen.  Nu zou TFT VT wel uitkomst kunnen bieden.
(toevoeging 2019) Daarnaast heb ik een ontdekking gedaan die Individueel Energetische Toxines (IET) kunnen oplossen. De procedure is de krachtigste manier om IET's te kunnen behandelen.Tot op heden blijkt het een zeer robuuste methode die in de tijd stand houdt! Ik heb de procedure gedeeld met andere TFT therapeuten wereldwijd zodat meer lastige klachten behandeld kunnen worden. De procedure op IET's op te lossen wordt op het hoogste niveau (TFT-Adv en Voice Technology) onderwezen.

Geen of slechts deels blijvend resultaat: Bij een klein aantal cliënten was er geen blijvend of slechts een deels blijvend resultaat. Bij een klein aantal cliënten is bijvoorbeeld een deel van de klachten opgelost en een ander deel van de klachten niet. Individuele Energetische Toxines (IET’s) hadden op de ene klacht invloed en op andere klachten bij diezelfde persoon niet. Helaas werd er voortijdig gestopt wellicht omdat die ene IET te belangrijk was in het leven of omdat er ongeloof bestond in de mogelijkheid van Individuele Energetische Toxines. Vreemd genoeg werd dit eens wel aanvaard voor producten in de sfeer van persoonlijke verzorging maar niet voor etenswaren. Hoewel onder meer bekend is dat bepaalde voedingsbestanddelen gedragsveranderingen kunnen uitlokken.
Bij cliënten met klachten die zeer complex zijn door de invloed van vele Individuele Energetische Toxines kan TFT Voice Technology (VT) uitkomst bieden. De TFT VT procedure werkt veel  sneller dan de TFT diagnose. 
Het aanvaarden van de invloed van een Individuele Energetische Toxine in iemands leven heeft gevolgen voor het gebruik van die producten. Er wordt dan een keuze gevraagd van de cliënt. De keuze tussen: het product of producten dat een IET is gebruiken of het product of producten niet gebruiken om de klacht langdurig te kunnen oplossen.
(toevoeging 2019) Tegenwoordig kunnen we IET's wel behandelen en zouden naar hoge waarschijnlijkheid ook deze cliënten hebben kunnen worden behandeld.