TFT Behandelingen naar tevredenheid waar Individuele Energetische Toxines (IET) naar voren kwamen:

  • Angsten: Bij meerdere cliënten met angstklachten die al een traject achter de rug hadden van gedragsgerichte therapie waarbij de klacht was teruggekomen, bleek dat er sprake was van een individuele energetische toxine (IET). Deze bestond bijvoorbeeld uit een deo-roller.
    Deze IET zorgde er voor dat een in eerste instantie succesvolle TFT behandeling geen stand hield. Nader onderzoek leerde dat bijvoorbeeld een deo-roller de oorzaak hiervoor was. Cliënten zijn vaker geneigd te schrikken en dit niet te geloven en denken thuis van ‘Ha nee, ik zal er eens veel opdoen’. Het resultaat was dan een stevige angstaanval. Na het verwijderen van deze IET uit het leven van de cliënt en behandeling van de angst blijkt het veel beter te gaan. De cliënt heeft dan uit eigen ervaring besloten het product te schrappen uit het leven en een ander merk te nemen dat geen klachten veroorzaakt. Dat kan namelijk ook, gewoon overschakelen op een ander merk en dan behandelen met TFT.

  • Onrust: Cliënten waarbij cognitieve therapie niet hielp of waarbij de klacht terugkwam zijn met TFT succesvol behandeld in een kort behandelingstraject. Wel bleek dat er een individuele energetische toxine (IET) bij betrokken was. Na identificatie van die IET en het besluit van de cliënten om dat product niet meer te gebruiken kon na behandeling de betreffende onrust worden opgelost.

  • Pijnklachten en moeheid: Individuele Energetische Toxines (IET) kunnen pijnklachten verergeren en ook moeheid veroorzaken. Bij een aantal cliënten bleek dat na de TFT diagnose van de IET - waarna de cliënten het product niet meer gebruiken - en behandeling van de klacht dat het beter ging. Bij chronische pijnklachten kan van een individueel algoritme gebruik worden gemaakt om de pijnklachten te reguleren

(toevoeging 2019) Ik heb een ontdekking gedaan en die tot een procedurele aanpak gevormd die Individueel Energetische Toxines (IET) kunnen oplossen. De procedure is de krachtigste manier om IET's te kunnen behandelen.Tot op heden blijkt het een zeer robuuste methode die in de tijd stand houdt! Ik heb de procedure gedeeld met andere TFT therapeuten wereldwijd zodat meer lastige klachten behandeld kunnen worden. De procedure op IET's op te lossen wordt op het hoogste niveau (TFT-Adv en Voice Technology) onderwezen.