Maastricht

Te voet of met de fiets

bent u te voet of met de fiets dan kunt u in het kaartje hierboven kijken hoe u bij de Dopplerdomein 2 te Maastricht komt.

Effeta Maastricht per auto:

Middels de link routenet.nl en het invoeren van 'ik wil naar', het adres 'Dopplerdomein 2 Maastricht', of de postcode '6229 GN', en door 'vertrek van' gegevens in te voeren en dan 'Plan route' aan te klikken wordt de routebeschrijving naar de praktijk van Effeta getoond.

De dopplerdomein is onderdeel van een voetgangersgebied. In de buurt zijn verschillende parkeerterreinen waar de auto kan worden geparkeerd. Verder kunt u in een straat in de buurt parkeren. Als het heel druk is kan ook in het congrescentrum Mecc worden geparkeerd.

Effeta Maastricht per trein:

Ga de trap bij het perron omhoog. Sla boven aangekomen rechtsaf en volg de weg omlaag. Na ca. 400m bevindt zich aan uw rechterhand het Mecc. 
Loop verder (westwaarts) langs het Mecc richting de praktijk.
De weg buigt op het eind af naar rechts, daar is het voor fietsers en voetgangers mogelijk linksaf te slaan.
Ga linksaf en loop het plein op. Op het plein bevindt zich een ronde plantenbak. Aan de rechterhand bevindt zich de ingang van de praktijk van Effeta.
Ga de deur door en aan het eind van de kleine gang is de aan de linkerkant de ingang van de praktijk. Klop om aan te geven dat u er bent. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dopplerdomein komt.

Effeta Maastricht per bus:

Bushaltes: Er zijn in de buurt vier uitstapplaatsen. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dopplerdomein komt.