Therapeut

Ronald Martens TFT-dx, TFT-Adv

Ronald Martens (m) is als TFT therapeut getraind door Roger J. Callahan (de ontwikkelaar van TFT) op het TFT-dx en TFT-Adv niveau. Het TFT-Adv niveau maakt gebruik van de krachtige TFT VT procedures.

AGB code: 90030435 en Praktijkcode: 90009391.
Nederlandse beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH lidnr: 04093
Registratienummer RBCZ®: 403221R
SHO-registratienummer: 114966-113963

Praktijkadres: Dopplerdomein 2 Maastricht-Randwyck
Postadres en praktijkadres: Dorpstraat 13-15, 6102 TP Echt

Ronald Martens
Tel. 06 - 55342478 

Als psychodynamisch therapeut  (waaronder de vakgebieden Integraal hypnotherapeut, regressie- en reïncarnatietherapeut) kan hij TFT naadloos inzetten waardoor een zeer krachtig therapeutisch instrument ontstaat dat al velen heeft geholpen.

Ronald is verder heldervoelend en krijgt door die kwaliteit dingen mee die voor de cliënt wellicht zelf verborgen zijn. Iets dat binnen het therapeutisch proces van grote waarde is voor de cliënt. Door deze eigenschap in te zetten kan er zeer doelgericht aan een klacht worden gewerkt. Cliënten ervaren dat als dat er iemand is die daadwerkelijk begrijpt en bij gelegenheid mee voelt wat de cliënt voelt.
Het is daarmee begrijpelijk dat ook veel gevoelige mensen naar de praktijk komen.

Verder is vermeldenswaardig dat vanaf 1989 hij werkzaam is geweest als ingenieur bij grote bedrijven en sinds 1995 als afgestudeerd MBA’er en als zelfstandig ondernemer werkzaam voor bedrijven. Sinds 2003 is hij werkzaam als therapeut; voortvloeiend uit zijn eigen bewustwordingsproces (anderen zouden zeggen zijn paranormale proces) dat werken met én voor mensen voorop stelt. Hij is onder meer geïnteresseerd in het begeleiden van mensen in hun bewustwording.