Echt

Echt per auto:

Via onder meer www.routenet.nl zoeken op Dorpstraat 13-15 6102 TP Pey- Echt kunt u de route naar onze praktijk in Echt vinden. Onze praktijk bevindt zich vlak bij de N295, Rijksweg-Zuid.

Echt per bus:

Via de routeplanner van het openbaar vervoer kunt u de busroute bepalen.

Echt per trein:

Trein: U kunt ook per trein reizen. U dient dan Station Echt te kiezen. Met de treinplanner van de NS kunt u de treintijden opzoeken.
De loopafstand van het station naar de praktijk is ongeveer 12 tot 15 minuten. Als u het station uitloopt gaat u linksaf richting de spoorwegovergang. Na oversteken van het spoor volgt u het kaartje.
Houdt er rekening mee dat de Dorpstraat een lange straat is. Als u de weg vraagt kunt u het beste de Dorpstraat te Pey-Echt vragen richting 'Slek'.

Therapeut

Ronald Martens TFT-dx, TFT-Adv

Mijn naam is Ronald Martens (m) en ik ben als TFT therapeut getraind door Roger J. Callahan (de ontwikkelaar van TFT) op het TFT-dx en TFT-Adv niveau. Het TFT-Adv niveau maakt gebruik van de krachtige TFT VT procedures. Daarnaast heb ik bijgedragen aan de TFT met een ontdekking die Individueel Energetische Toxines (IET) kan behandelen. De procedure is de krachtigste manier om IET's te kunnen behandelen. Tot op heden blijkt het een zeer robuuste methode die in de tijd stand houdt! Ik heb de procedure gedeeld met andere TFT therapeuten wereldwijd zodat meer lastige klachten behandeld kunnen worden. De procedure om IET's op te lossen wordt op het hoogste niveau (TFT-Adv en Voice Technology) onderwezen.

AGB code: 90030435 en Praktijkcode: 90071408.
Nederlandse beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH lidnr: 04093
Registratienummer RBCZ®: 403221R
SHO-registratienummer: 114966-113963

Praktijkadres: Dorpstraat 13-15, 6102 TP Echt

Ronald Martens
Tel. 06 - 55342478 

Als psychodynamisch therapeut  (waaronder de vakgebieden Integraal hypnotherapeut, regressie- en reïncarnatietherapeut) kan ik TFT naadloos inzetten waardoor een zeer krachtig therapeutisch instrument ontstaat dat al velen heeft geholpen.

Ik ben heldervoelend en krijgt door die kwaliteit dingen mee die voor de cliënt wellicht zelf verborgen zijn. Iets dat binnen het therapeutisch proces van grote waarde is voor de cliënt. Door deze eigenschap in te zetten kan er zeer doelgericht aan een klacht worden gewerkt. Cliënten ervaren dat als dat er iemand is die daadwerkelijk begrijpt en bij gelegenheid mee voelt wat de cliënt voelt.
Het is daarmee begrijpelijk dat ook veel gevoelige mensen naar de praktijk komen.

Verder is vermeldenswaardig dat ik vanaf 1989 werkzaam ben geweest als ingenieur bij grote bedrijven en sinds 1995 als afgestudeerd MBA’er en als zelfstandig ondernemer werkzaam ben geweest voor bedrijven. Sinds 2003 ben ik werkzaam als therapeut; dit vloeit voort uit mijn eigen bewustwordingsproces dat werken met én voor mensen voorop stelt. ik ben onder meer geïnteresseerd in het begeleiden van mensen in hun bewustwording. Dit heeft geleid tot een methode voor (hoog) gevoelige mensen die ze heel dicht bij zichzelf brengt. Hierin wordt onder meer geleerd te gronden, en heel goed af te schermen en nog meer ... Deze methode Heart Waves genaamd heeft geleid tot een zelfhulpboek Heart Waves.