Maastricht

Te voet of met de fiets

bent u te voet of met de fiets dan kunt u in het kaartje hierboven kijken hoe u bij de Dopplerdomein 2 te Maastricht komt.

Effeta Maastricht per auto:

Middels de link routenet.nl en het invoeren van 'ik wil naar', het adres 'Dopplerdomein 2 Maastricht', of de postcode '6229 GN', en door 'vertrek van' gegevens in te voeren en dan 'Plan route' aan te klikken wordt de routebeschrijving naar de praktijk van Effeta getoond.

De dopplerdomein is onderdeel van een voetgangersgebied. In de buurt zijn verschillende parkeerterreinen waar de auto kan worden geparkeerd. Verder kunt u in een straat in de buurt parkeren. Als het heel druk is kan ook in het congrescentrum Mecc worden geparkeerd.

Effeta Maastricht per trein:

Ga de trap bij het perron omhoog. Sla boven aangekomen rechtsaf en volg de weg omlaag. Na ca. 400m bevindt zich aan uw rechterhand het Mecc. 
Loop verder (westwaarts) langs het Mecc richting de praktijk.
De weg buigt op het eind af naar rechts, daar is het voor fietsers en voetgangers mogelijk linksaf te slaan.
Ga linksaf en loop het plein op. Op het plein bevindt zich een ronde plantenbak. Aan de rechterhand bevindt zich de ingang van de praktijk van Effeta.
Ga de deur door en aan het eind van de kleine gang is de aan de linkerkant de ingang van de praktijk. Klop om aan te geven dat u er bent. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dopplerdomein komt.

Effeta Maastricht per bus:

Bushaltes: Er zijn in de buurt vier uitstapplaatsen. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dopplerdomein komt.

 

 

Echt

Echt per auto:

Via onder meer www.routenet.nl zoeken op Dorpstraat 13-15 6102 TP Pey- Echt kunt u de route naar onze praktijk in Echt vinden. Onze praktijk bevindt zich vlak bij de N295, Rijksweg-Zuid.

Echt per bus:

Via de routeplanner van het openbaar vervoer kunt u de busroute bepalen.

Echt per trein:

Trein: U kunt ook per trein reizen. U dient dan Station Echt te kiezen. Met de treinplanner van de NS kunt u de treintijden opzoeken.
De loopafstand van het station naar de praktijk is ongeveer 12 tot 15 minuten. Als u het station uitloopt gaat u linksaf richting de spoorwegovergang. Na oversteken van het spoor volgt u het kaartje.
Houdt er rekening mee dat de Dorpstraat een lange straat is. Als u de weg vraagt kunt u het beste de Dorpstraat te Pey-Echt vragen richting 'Slek'.

Therapeut

Ronald Martens TFT-dx, TFT-Adv

Ronald Martens (m) is als TFT therapeut getraind door Roger J. Callahan (de ontwikkelaar van TFT) op het TFT-dx en TFT-Adv niveau. Het TFT-Adv niveau maakt gebruik van de krachtige TFT VT procedures.

AGB code: 90030435 en Praktijkcode: 90009391.
Nederlandse beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH lidnr: 04093
Registratienummer RBCZ®: 403221R
SHO-registratienummer: 114966-113963

Praktijkadres: Dopplerdomein 2 Maastricht-Randwyck
Postadres en praktijkadres: Dorpstraat 13-15, 6102 TP Echt

Ronald Martens
Tel. 06 - 55342478 

Als psychodynamisch therapeut  (waaronder de vakgebieden Integraal hypnotherapeut, regressie- en reïncarnatietherapeut) kan hij TFT naadloos inzetten waardoor een zeer krachtig therapeutisch instrument ontstaat dat al velen heeft geholpen.

Ronald is verder heldervoelend en krijgt door die kwaliteit dingen mee die voor de cliënt wellicht zelf verborgen zijn. Iets dat binnen het therapeutisch proces van grote waarde is voor de cliënt. Door deze eigenschap in te zetten kan er zeer doelgericht aan een klacht worden gewerkt. Cliënten ervaren dat als dat er iemand is die daadwerkelijk begrijpt en bij gelegenheid mee voelt wat de cliënt voelt.
Het is daarmee begrijpelijk dat ook veel gevoelige mensen naar de praktijk komen.

Verder is vermeldenswaardig dat vanaf 1989 hij werkzaam is geweest als ingenieur bij grote bedrijven en sinds 1995 als afgestudeerd MBA’er en als zelfstandig ondernemer werkzaam voor bedrijven. Sinds 2003 is hij werkzaam als therapeut; voortvloeiend uit zijn eigen bewustwordingsproces (anderen zouden zeggen zijn paranormale proces) dat werken met én voor mensen voorop stelt. Hij is onder meer geïnteresseerd in het begeleiden van mensen in hun bewustwording.