Routebeschrijving naar de praktijk in Echt

Routebeschrijving naar de praktijk in Echt

Voor een consult kunt u op verschillende manieren bij het Instituut voor Thought Field Therapy komen. De onderstaande routebeschrijving kan daarbij helpen. Bent u in de Dorpstraat in Echt, let dan op de twee witte poorten, die zijn makkelijk te herkennen. NB De Dorpstraat zelf is een lange straat met meerdere straten op elkaar. Dit kan even lastig lijken. De praktijk bevindt zich in de Dorpstraat in Pey richting wijk Slek.
Naast therapie, coaching op locatie is het ook mogelijk gebruik te maken van gsm/telefoon en de apps via Internet, zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Zoekt u de lidmaatschapsnummers van de verenigingen waar ik als therapeut lid van ben, klik dan hier.

Routebeschrijving Echt per auto:

In de eigen routeplanner dient u te zoeken op Dorpstraat 3 in Echt. De praktijk bevindt zich in de wijk Pey. Echt ligt in Midden-Limburg in de gemeente Echt-Susteren. 
Via onder meer www.routenet.nl zoeken op Dorpstraat 13-15 6102 TP Pey- Echt kunt u de route naar onze praktijk in Echt vinden. Onze praktijk bevindt zich vlak bij de N295, Rijksweg-Zuid.

Routebeschrijving Echt per openbaar vervoer

per bus:

Via de routeplanner van het openbaar vervoer kunt u de busroute bepalen.

Routebeschrijving Echt per trein:

Trein: u kunt ook per trein reizen. U dient dan Station Echt te kiezen. Met de treinplanner van de NS kunt u de treintijden opzoeken.
De loopafstand van het station naar de praktijk is ongeveer 12 tot 15 minuten. Als u het station uitloopt gaat u linksaf richting de spoorwegovergang. Na oversteken van het spoor volgt u het kaartje.
Houdt er rekening mee dat de Dorpstraat een lange straat is. Als u de weg vraagt kunt u het beste de Dorpstraat te Pey-Echt vragen richting 'Slek'.

In het onderstaande plaatje kunt u de routebeschrijving nakijken: